Hokki -hevosyritysten talouslaskentaohjelma saatavilla verkkokaupasta 12.01.2017

Sivun tulostus

Hevostietokeskus on kehittänyt HOKKI - hevosyritysten talouslaskentaohjelman, joka mahdollistaa monipuolisen liiketaloussuunnittelun niin pienelle kuin suurellekin talliyritykselle. Ohjelman avulla yritystoimintaa voidaan ennakoida ja kehittää kannattavampaan suuntaan ja välttää myös turhat talousriskit.

HOKKI-talouslaskentaohjelmaa käyttämällä on kätevä ennakoida tallin rahoitustarvetta tai laskea päivittäisen liiketoiminnan kuluja. Web-sovellus auttaa myös laatimaan laskelmia rahoitushakemuksia varten sekä huomioimaan investointien aiheuttamat taloudelliset mahdollisuudet ja rajoitukset. 

Ohjelman avulla talliyritykselle voidaan tehdä yksilöllinen kannattavuuslaskelma tulo- ja menosuunnitelmineen tai tarkastella mahdollisten laajennustöiden taloudellisia vaikutuksia tulevan viisivuotiskauden aikana. HOKKI-ohjelman avulla yritystoimintaa voidaan kehittää pitkäjänteisesti.

Voit tilata Hokki -talouslaskentaohjelman käyttöösi Hevostietokeskuksen verkkokaupasta, josta voit valita haluamasi pituisen käyttöajan (2 tai 4 viikkoa). Jos haluat ohjelman pitemmäksi ajaksi käyttöösi, pyydä tarjous! 

Hokki -laskelmanäkymä (pdf)

Tulos- ja investointisuunnitelmaesimerkki (pdf)

Siirry verkkokauppaan

Yhteydenotot: hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi