Uusia Tallitoimijan verkkoluentoja on julkaistu sivuillamme 10.05.2017

Sivun tulostus

Uusia Tallitoimijan verkkoluentojen valmennus-, ruokinta- ja talliympäristön hoitoaiheisia luentoja on julkaistu sivuillamme. Nettisivuillamme ja Youtube-kanavallamme on nyt katsottavissa erilaisia harjoitteita ja niistä palautumista käsittelevä video. Asiantuntijana valmennusluennoissa toimii FT Susanna Kinnunen. Julkaistut ruokintaluennot käsittelevät hevosen ruuansulatuselimistön rakennetta ja toimintaa sekä kuivaheinän ja säilöheinän käyttöä hevosen ruokinnassa. Asiantuntijana ruokintaluennoissa toimii FT Elena Autio. Tallijätteiden käsittelyä ja kierrätystä koskevassa luennossa asiantuntijana toimii puolestaan FT Sanna Airaksinen.

Erilaiset harjoitteet ja niistä palautuminen (Youtube)
Hevosen ruuansulatuselimistön erityispiirteet (Youtube)
Kuivaheinä ja säilöheinä hevosen ruokinnassa (Youtube)
Tallijätteiden lajittelu ja kierrätys (Youtube)

Luennoille ilmoittautuminen on päättynyt, mutta kaikki videot tulevat katsottavaksi Hevostietokeskuksen Tietoporttiin ja Youtube-kanavalle toukokuun loppuun mennessä.  

Lue lisää Tallitoimijan verkkoluennoista!

Luennot on tuotettu vuosina 2016-2017 Suomen Hevostietokeskus ry:n Tallitoimijan verkkoluennot -hankkeessa, jota rahoittavat Pohjois-Savon, Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Lapin, Pohjois-Karjalan ja Kaakkois-Suomen Ely-keskukset Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.