HOKKI

Sivun tulostus

Hevostietokeskuksen HOKKI - hevosyritysten talouslaskentaohjelma mahdollistaa monipuolisen liiketaloussuunnittelun niin pienelle kuin suurellekin talliyritykselle. Ohjelman avulla yritystoimintaa voidaan ennakoida ja kehittää kannattavampaan suuntaan ja välttyä myös turhilta talousriskeiltä.

Edellytykset menestyvälle hevostalousyrittämiselle

HOKKI-talouslaskentaohjelmaa käyttämällä on kätevä ennakoida tallin rahoitustarvetta tai laskea päivittäisen liiketoiminnan kuluja. Ohjelma auttaa myös laatimaan laskelmia rahoitushakemuksia varten sekä huomioimaan investointien aiheuttamat taloudelliset mahdollisuudet ja rajoitukset.

Tulossuunnitelmat talliyritykselle

Ohjelman avulla talliyritykselle voidaan tehdä yksilöllinen kannattavuuslaskelma tulo- ja menosuunnitelmineen tai tarkastella mahdollisten laajennustöiden taloudellisia vaikutuksia tulevan viisivuotiskauden aikana. HOKKI-ohjelman avulla yritystoimintaa voi kehittää entistä turvallisemmin!

Kuinka saan Hokki-ohjelman käyttööni?

Käyttöaikaa Hokin web-sovellukseen saa tilattua Hevostietokeskuksen verkkokaupasta. Jos haluat ohjelman pitemmäksi ajaksi käyttöösi, pyydä tarjous. Myös oppilaitokset voivat pyytää tarjouksen ja tilata ohjelman käyttöönsä sähköpostitse osoitteesta hevostietokeskus(at)hevostietokeskus.fi. Käyttäjätunnukset palveluun lähetetään parin arkipäivän sisällä tilauksesta.

Ohjelmaan pääsee kirjautumaan joko Hevostietokeskuksen nettisivun oikean ylälaidan "Kirjaudu" -linkistä tai käyttäjätunnusviestin sisältämän linkin kautta. Ohjelman käyttöohjeet löytyvät ohjelmasta kirjautumisen jälkeen.  

Hokki -laskelmanäkymä (pdf)
Tulos- ja investointisuunnitelmaesimerkki (pdf)

Yhteydenotot:

hevostietokeskus(at)hevostietokeskus.fi tai p. 050 536 1371