Tuomas Korvenojan haastattelusarja 16.02.2018

Sivun tulostus

Suomen Hevostietokeskus julkaisee Tuomas Korvenojan haastattelusarjan

Suomen Hevostietokeskus ry julkaisee ravivalmentaja Tuomas Korvenojan haastattelujen sarjan helmi- ja maaliskuun aikana. Sarja koostuu yhdeksästä videosta ja uusi video julkaistaan aina lauantaisin. Ensimmäinen video nuoren ravurin valmennuksesta on jo katsottavissa Hevostietokeskuksen verkkosivuilla ja YouTube-kanavalla. Haastattelijana videoilla toimii erikoiseläinlääkäri Antero Tupamäki.

Sarjassa jo edeltä mainitun aiheen lisäksi käsitellään ravihevosen valintaa, ravipäivään valmistautumista ja hevosten kengitystä, ravihevosten varusteita, Korvenojan menestyshevosia, Korvenojan jalostuksen helmiä, hevosten terveydenhuoltoa, esimerkkejä ulkomaisesta kasvatus- ja jalostustyöstä ja miten Tuomas Korvenoja päätyi hevosalalle.

Tuomas Korvenoja on menestynyt ja palkittu raviohjastaja ja valmentaja, jolla on valmennustoimintaa Suomessa ja Ranskassa. Hänet on valittu vuoden ohjastajaksi vuonna 1995 ja vuoden valmentajaksi vuosina 1999 ja 2011.

Haastattelujen sarja on osa Suomen Hevostietokeskus ry:n Varsasta terveeksi kilpahevoseksi -hanketta. Haastattelu kuvattiin Keski-Suomen Hevosjalostusliiton neuvontatilaisuudessa 13.9.2016.

HAASTATTELUT LÖYTYVÄT OSOITTEESTA:

http://hevostietokeskus.fi/index.php?id=1130&kieli=3

Kuva: Terttu Peltonen