Irtokengän lyöminen -demo Joensuussa 5.5.2018 04.04.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Irtokengän lyöminen -demonstraation Joensuun raviradalla lauantaina 5.5.2018, klo 10-14. Demo on osallistujille ilmainen (maksullinen lounas tauolla).

Teoriaosuus pidetään Tallikahviossa, jonka jälkeen kengän lyömistä harjoitellaan teurasjaloilla A-valjastushallissa. Tilaisuuteen on mahdollista ottaa mukaan myös muutama oma hevonen (asia mainittava ilmoittautumisen yhteydessä). Opettajana toimii kengitysseppä Lasse Uuksulainen! 

Ilmoittautumiset Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Anne Taimelalle keskiviikkoon 2.5.2018 mennessä (puh. 050-4417524, hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi).    

 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).