Varsan kavioiden ja asentovirheiden hoito -luento Mikkelissä 14.5.2018 05.04.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Etelä-Savon Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Varsan kavioiden ja asentovirheiden hoito -luennon Mikkelin raviradan ravintolakatsomossa maanantaina 14.5.2018, klo 17:30-20:30.

Luento on osallistujille ilmainen (hevosjalostusliitto tarjoaa kahvit klo 17 alkaen). Asiantuntijana kengitysseppä Ilkka Kero! 

Ilmoittautumiset Etelä-Savon Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Outi Ruottiselle keskiviikkoon 9.5.2018 mennessä (puh. 044-7910600, outi.ruottinen@mikkelinravirata.fi). 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).