Pohjois-Pohjanmaan irtokenkäkurssi 26.5.2018 13.04.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjanmaan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Irtokenkäkurssin Ruukin maaseutuopistolla (Ruukin hevoskeskus, Sammalkankaantie 280, Ruukki) 26.5.2018, klo 9.30-17.00. Demo on osallistujille ilmainen (lounas omakustanteinen, Ruukin maaseutuopisto tarjoaa kahvit).

Kurssilla ohjelmassa irtokengän kiinnitysharjoituksia sekä opastusta työergonomiaan, työturvallisuuteen ja työvälineisiin. (Työvälineet ja kengitysessut opistolta, kurssilaisilla oltava omat turvakengät.). Opettajana toimii kengitysseppä Toni Salonen! 

Ilmoittautumiset Pohjanmaan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Aune Huttuselle, puh. 0500-921527, aune.huttunen@oulunravit.fi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 18.5.2018 (maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä).

 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).