Hevosen lastaus ja kuljetus -luento Kouvolassa 21.5.2018 24.04.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Turvallisesti liikenteessä -teemaan liittyvän HEVOSEN LASTAUS JA KULJETUS-LUENNON Kouvolan raviradalla maanantaina 21.5.2018, klo 17-21. Luento on osallistujille ilmainen (virvokkeita myynnissä tauon aikana).

Tilaisuudessa perehdytään menetelmiin, joiden avulla hevosesta voi kouluttaa helposti lastattavan. Lisäksi käsitellään tärkeitä tekijöitä turvallisen hevoskuljetuksen onnistumiseksi. Luennoitsijana hevostenkouluttaja Minna Tallberg!

Ilmoittautumiset Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Jenni Timlinille (puh. 0400-958581, jenni.timlin@pp.inet.fi).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 17.5.2018.

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).