Hevostallien paloturvallisuuskoulutus Virolahdella 18.10.2018 26.09.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen HEVOSTALLIEN PALOTURVALLISUUSKOULUTUKSEN Harjun oppimiskeskuksessa Virolahdella torstaina 18.10.2018, klo 9:00-11:30. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Ohjelmassa on luento hevostallien ja eläintilojen paloturvallisuudesta sekä demonstraatio alkusammutuskaluston käytöstä.

Ilmoittautumiset Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Jenni Timlinille  (puh. 0400-958581, jenni.timlin@pp.inet.fi).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 16.10.2018.

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).