Tallin palo- ja liikenneturvallisuusiltapäivä Kontiolahdella 10.11.2018 12.10.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Tallin palo- ja liikenneturvallisuusiltapäivän Joensuun Ratsastusopistolla lauantaina 10.11.2018, klo 13-16. Tilaisuus on osallistujille ilmainen (kahviosta saatavissa virvokkeita käteisellä). 

Työpajatyyppisesti toteutettavassa tilaisuudessa kerrataan pelastautumista ja harjoitellaan alkusammutusta pelastuslaitoksen johdolla. Lisäksi käydään läpi omistajakortin tekeminen eli kenelle pitää ilmoittaa, että omistaa eläimiä. Paikalla on myös poliisi vastailemassa liikenteeseen liittyviin kysymyksiin sekä muuta ajankohtaista turvallisuusasiaa.

Ilmoittautumiset Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Anne Taimelalle perjantaihin 2.11.2018 mennessä (puh. 050-4417524, hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi).

TERVETULOA!

 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).