HOPTI-demo Iisalmessa 1.11.2018 12.10.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Savon Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen HOPTI-ruokinnansuunnitteluohjelman käyttö -demonstraation Iisalmessa 1.11.2018 klo 17:30-20:30. Tilaisuus pidetään Savonia-ammattikorkeakoulun tietokoneluokassa F2018 osoitteessa Haukisaarentie 2 (G-rappu, käynti sisäpihan kautta, eläinklinikka vieressä). Demo on osallistujille ilmainen.

Tilaisuudessa perehdytään hevosen ruokinnan suunnitteluun ja harjoitellaan ruokintalaskelman tekoa Hopti-ruokintalaskurilla. Asiantuntijana paikalla on FT Elena Autio! Osallistujat saavat ennakkoon tunnukset Hopti-ruokintalaskurin käyttöohjekirjaan ja demopäivänä laskuriin. HUOM! Ruokintalaskelman voi tehdä myös oman karkearehun tiedoilla.

Ilmoittautumiset Pohjois-Savon Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Hannu Ala-Korvelle maanantaihin 29.10.2018 mennessä (puh. 0440-375363, hannu.ala-korpi@kuopionravirata.fi). Osallistujilta tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite Hopti-tunnuksia varten.

TERVETULOA!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).