Ruokintaluento Joensuussa 14.11.2018 02.11.2018

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto ry järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen RUOKINTALUENNON Joensuun raviradan tallikahviossa keskiviikkona 14.11.2018 klo 17:00-19:00. Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja sisältää Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton tarjoamat kahvit! 

Ohjelmassa on ruokinta-agronomi Heli Suomalan luento hevosen ruokinnasta ja Hopti-ruokinnansuunnitteluohjelman käyttömahdollisuuksista (käydään läpi esimerkkejä erilaisille hevosille tehdyistä ruokintalaskelmista). Osallistujat saavat viikoksi ilmaiset tunnukset Hopti-ruokintalaskuriin ja laskurin käyttöoppaaseen!

Ilmoittautumiset Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Anne Taimelalle maanantaihin 12.11.2018 mennessä (puh. 050-4417524, hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi). Osallistujilta tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite Hopti-tunnuksia varten.

TERVETULOA!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).