Tallien palo- ja liikenneturvallisuuspäivä Kuopiossa 12.3.2019 11.02.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Savon Hevosjalostusliitto järjestävät TALLIEN PALO- JA LIIKENNETURVALLISUUSPÄIVÄN  Kuopion raviradalla tiistaina 12.3.2019 klo 13:00 - 16:30. Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja osa Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta.

Ohjelmassa on Pohjois-Savon pelastuslaitoksen luento hevostallien paloturvallisuudesta sekä alkusammutuskoulutus. Pelastuslaitos antaa myös toimintaohjeita liikenneonnettomuuden varalle. Eläinlääkäri Virpi Seppänen luennoi hevosten haavanhoidosta ja palovammoista. Pohjois-Savon Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Hannu Ala-Korpi kertoo lisäksi hevoskuljetuksiin liittyvistä lainsäädännöistä ja turvallisesta hevoskuljetuksesta. 

Ilmoittautumiset Hannu Ala-Korvelle torstaihin 7.3. mennessä (hannu.ala-korpi@kuopionravirata.fi).

Tervetuloa!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).

Tiedote päivitetty 4.3.2019.