Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luento Ruukissa 1.4.2019 05.03.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeeseen liittyvän Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luennon Ruukissa maanantaina 1. huhtikuuta 2019 klo 11:30 - 15:00 (Ruukin maaseutuopisto, Ruukin hevoskeskus, Sammalkankaantie 280, Ruukki). Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja se järjestetään yhteistyössä Ruukin maaseutuopiston kanssa.

Suomen Hippos ry:n puheenjohtajatuomari, MMM Outi Ruottisen luennoi tilaisuudessa hevosen rakennearvostelusta ja ammattivalmentaja Mauri Jaara kertoo rakenteen merkityksestä hevosen käyttöön ja kestävyyteen.

Ilmoittautumiset Pohjanmaan hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Aune Huttuselle (p. 0500-921527, aune.huttunen@oulunravit.fi) keskiviikkoon 27.3.2019 mennessä.

TERVETULOA!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).