Varsan kavioiden hoito ja asentovirheiden korjaus -luento Kouvolassa 15.4.2019 15.03.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Varsan kavioiden hoito ja asentovirheiden korjaus -luennon Kouvolan raviradalla maanantaina 15.4.2019, klo 17:30 - 20:30. Luennoitsijana on kengitysseppä Ilkka Kero CE-F.

Luento on osallistujille ilmainen (väliajalla myytävänä kahvia ja virvokkeita).  

Ilmoittautumiset Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Jenni Timlinille torstaihin 11.4.2019 mennessä (puh. 0400-958581 tai jenni.timlin@pp.inet.fi).

Tervetuloa! 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).