Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luento Jyväskylässä 13.4.2019 18.03.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Keski-Suomen Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luennon Killerin Perinneravintolassa (Vesangantie 24, Jyväskylä) lauantaina 13.4.2019 klo 10:00-13:00.

Ohjelmassa on Suomen Hippoksen näyttelylautakuntien puheenjohtajatuomari Outi Ruottisen luento hevosen rakennearvostelusta sekä eläinlääkäri Tiina Eskosen luento hevosen rakenteen ja jalkaterveyden yhteydestä.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen. 

Ilmoittautumiset Keski-Suomen Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Sari Piiraiselle maanantaihin 8.4.2019 mennessä (puh. 040-8496958 tai sari.piirainen@killeri.fi). 

Tervetuloa!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).