Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luento Kuopiossa 18.9.2019 28.08.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Savon Hevosjalostusliitto ry järjestävät HEVOSTEN RAKENNE JA JALKATERVEYS -luennon  Kuopion raviradalla keskiviikkona 18.9.2019 klo 17:30 - 20:30. Luento on osallistujille ilmainen ja osa Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta.

Ohjelmassa on Suomen Hippos ry:n puheenjohtajatuomari, MMM Outi Ruottisen esitys hevosen rakennearvostelusta sekä eläinlääkäri Marjaana Konttisen luento hevosen rakenteen ja jalkaterveyden yhteydestä. 

Ilmoittautumiset Hannu Ala-Korvelle maanantaihin 16.9. mennessä (hannu.ala-korpi@kuopionravirata.fi tai puh. 0440-375363).

TERVETULOA!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).