Ratsuhevosen fysiikkavalmennus -luento Joensuussa 5.10.2019 12.09.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät RATSUHEVOSEN FYSIIKKAVALMENNUS -luennon Joensuun raviradan tallikahviossa lauantaina 5.10.2019 klo 10:00 - 14:00. Luento on osa Solmut auki -neuvontapilottihanketta ja osallistujille ilmainen (tauolla mahdollisuus ostaa pientä purtavaa käteisellä).

Luennon aiheena mm. fysiikkavalmennuksen perusteet: mitä on huomioitava, kun hevosen fysiikkavalmennus aloitetaan? Miten fysiikkasuunnitelma laaditaan ja mitä elementtejä se sisältää? Miten fysiikkasuunnitelmaa seurataan luotettavasti? Luennon lisäksi demonstraatio esimerkkihevosen kanssa

Luennoitsijana ratsastajan fyysisen suorituskyvyn tutkija, tohtorikoulutettava Jyväskylän yliopistossa, fysioterapeutti, kuntotestaaja ja ammattivalmentaja Anne-Maarit Hyttinen

Ilmoittautumiset Anne Taimelalle torstaihin 3.10. mennessä joko puh. 050-4417524 tai hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi.

TERVETULOA!


Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).