Suomen Hevostietokeskus ry > Hokki-talouslaskuri verkossa

Hokki-talouslaskuri verkossa

HOKKI - hevosyritysten talouslaskentaohjelma mahdollistaa monipuolisen liiketaloussuunnittelun niin pienelle kuin suurellekin talliyritykselle.
HUOM. Tunnukset lähetetään pääsääntöisesti 1 vrk:n kuluessa tilauksesta, viikonloppuna tulleet tilaukset seuraavana arkipäivänä. Jos käyttöoikeuden halutaan alkavan tiettynä ajankohtana, se on mainittava tilauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Tietodostopankkiin pääsee kirjautumaan lähetetyillä tunnuksilla Hevostietokeskuksen kotisivun Hokki-talouslaskuri-linkistä.

HOKKI-talouslaskentaohjelmaa käyttämällä on kätevä ennakoida tallin rahoitustarvetta tai laskea päivittäisen liiketoiminnan kuluja. Ohjelma auttaa myös laatimaan laskelmia rahoitushakemuksia varten sekä huomioimaan investointien aiheuttamat taloudelliset mahdollisuudet ja rajoitukset. Ohjelman avulla talliyritykselle voidaan tehdä yksilöllinen kannattavuuslaskelma tulo- ja menosuunnitelmineen tai tarkastella mahdollisten laajennustöiden taloudellisia vaikutuksia tulevan viisivuotiskauden aikana. HOKKI-ohjelman avulla yritystoimintaa voi kehittää entistä turvallisemmin!

 Hokki-talouslaskuri verkossa

Hinta: 25.00 €
Tuotekoodi: 100066

Lukuaika 2 viikkoa


 
 Ostoskori

Suomen Hevostietokeskus ry, Neulaniementie 5 E, 70210 Kuopio, Finland
puh. +358 50 536 1371, sähköpostiosoite hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi
Viimeksi päivitetty 2018-05-18 09:31:58