Solmut auki -hankkeen Hopti-demo Kouvolassa 19.2.2019 21.01.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen HOPTI-ruokinnansuunnitteluohjelman käyttö -demonstraation Kouvolassa 19.2.2019 klo 17:30-20:30. Tilaisuus pidetään Kouvolan raviradalla (Hevosmiehentie 1, Kouvola). Demo on osallistujille ilmainen (tauon aikana mahdollisuus omakustanteiseen kahviin yms.).

Tilaisuudessa perehdytään hevosen ruokinnan suunnitteluun ja harjoitellaan ruokintalaskelman tekoa Hopti-ruokintalaskurilla. Asiantuntijana paikalla on FT Elena Autio! Osallistujat saavat ennakkoon tunnukset Hopti-ruokintalaskurin käyttöohjekirjaan ja demopäivänä laskuriin. HUOM! Ruokintalaskelman voi tehdä myös oman karkearehun tiedoilla. Osallistujilla pitää olla omat kannettavat mukana!

Ilmoittautumiset Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Jenni Timlinille perjantaihin 15.2.2019 mennessä (puh. 0400-958581, jenni.timlin@pp.inet.fi). Osallistujilta tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite Hopti-tunnuksia varten.

TERVETULOA!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).