Tallien palo- ja liikenneturvallisuuspäivä Mikkelissä 24.3.2019 12.03.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Etelä-Savon Hevosjalostusliitto järjestävät TALLIEN PALO- JA LIIKENNETURVALLISUUSPÄIVÄN Mikkelin raviradan tallikahviossa sunnuntaina 24.3.2019 klo 11-14. Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja osa Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta.

Ohjelmassa on Etelä-Savon pelastuslaitoksen palopäällikkö Isto Heikkisen luento hevostallien paloturvallisuudesta sekä osallistujille järjestetty alkusammutuskoulutus. Palopäällikkö Heikkinen antaa myös toimintaohjeita liikenneonnettomuuden varalle. Etelä-Savon Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Outi Ruottinen kertoo lisäksi hevoskuljetuksiin liittyvistä lainsäädännöistä ja turvallisesta hevoskuljetuksesta.

Ilmoittautumiset Outi Ruottiselle keskiviikkoon 20.3.2019 mennessä (outi.ruottinen@mikkelinravirata.fi tai puh: 044-7910600).

Tervetuloa!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).