Solmut auki -hankkeen Hopti-demo Ruukissa 28.9.2019 22.08.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry järjestävät Solmut auki -neuvontapilottihankkeen HOPTI-ruokinnansuunnitteluohjelman käyttö -demonstraation Ruukissa lauantaina 28. syyskuuta 2019 klo 10:00 - 15:00 (Ruukin maaseutuopisto, Sammalkankaantie 280, Ruukki). Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja se järjestetään yhteistyössä Ruukin maaseutuopiston kanssa.

Tilaisuudessa perehdytään hevostalouden lehtori Riikka Pajuvesa-Korkalan johdolla hevosen ruokinnan suunnitteluun ja harjoitellaan ruokintalaskelman tekoa Hopti-ruokintalaskurilla. Osallistujat saavat ennakkoon tunnukset Hopti-ruokintalaskurin käyttöohjekirjaan ja demopäivänä laskuriin.

Huomio! Hoptissa on valmiina yli 1000 rehua, minkä lisäksi ruokintalaskelman voi tehdä omien rehujen tiedoilla. Ota mukaan käyttämiesi rehujen tuoteselosteet, heinien analyysitiedot ja ruokintasuunnitelmat (rehut, määrät kg/pvä) niille hevosille, joille haluat tehdä laskelman.

Ilmoittautumiset Pohjanmaan hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Aune Huttuselle maanantaihin 23.9.2019 mennessä (aune.huttunen@oulunravit.fi, p. 0500-921527). Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä.

Huom.: Osallistujilta tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite Hopti-tunnuksia varten!

TERVETULOA!

 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).