Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luento Mikkelissä 1.10.2019 27.08.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Etelä-Savon Hevosjalostusliitto ry järjestävät Solmut auki -hankkeeseen liittyvän HEVOSTEN RAKENNE JA JALKATERVEYS -luennon Mikkelin raviradan ravintolakatsomossa tiistaina 1.10.2019 klo 17:00 - 20:00 (osoite: Raviradantie 22, Mikkeli). Luento on osallistujille ilmainen (hevosjalostusliitto tarjoaa kahvit klo 16:30 alkaen). 

Ohjelmassa on eläinlääketieteen tohtori, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Soile Pakkasen luento hevosen rakenteen ja jalkaterveyden yhteydestä sekä Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja, Suomen Hippos ry:n puheenjohtajatuomari Jenni Timlinin esitys hevosen rakennearvostelusta.

Ilmoittautumiset Outi Ruottiselle perjantaihin 27.9. mennessä osoitteeseen outi.ruottinen@mikkelinravirata.fi tai puh. 044-7910600.

TERVETULOA!

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).