Ratkaisuja ravihevosen rakenneongelmiin -luento Joensuussa 29.9.2019 28.08.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät RATKAISUJA RAVIHEVOSEN RAKENNEONGELMIIN -luennon Joensuun raviradalla sunnuntaina 29.9.2019 klo 13:00 - 17:00. Luento on osa Solmut auki -neuvontapilottihanketta ja osallistujille ilmainen (tauolla mahdollisuus ostaa kahvia ja virvokkeita).

Tilaisuudessa käydään läpi hevosen rakennetta ja ei-toivottuja poikkeamia sekä miten ongelmia ratkaistaan kengittämällä ja varusteilla. Teoriaosuuden lisäksi ohjelmassa on myös käytäntöä esimerkkihevosen kanssa. Luennoitsijoina pitkänlinjan valmentajat Risto Airaksinen ja Jukka-Pekka Kauhanen!

Ilmoittautumiset Anne Taimelalle perjantaihin 27.9. mennessä joko puh. 050-4417524 tai hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi.

TERVETULOA!


Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).