Osa 3. Rehut

Ruokintakoulun kolmas osa käsittelee hevosen ruokavalion koostumusta ja yleisimpiä hevosten ruokinnassa käytettäviä rehuja. Osiosta löytyy tietoa rehujen perusominaisuuksista, annostelusta ja soveltuvuudesta hevosten ruokintaan.

Hevosten ruokintakoulu on toteutettu vuonna 2015 Suomen Hevostietokeskus ry:n Hevosten terveydeksi –hankkeessa, jota ovat rahoittaneet Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Ely-keskukset  (Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasto). Ruokintakoulun on laatinut FT Elena Autio.

Ruokintakoulun sisältöä ei ole päivitetty sen toteuttamisen jälkeen.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat tärkeimmät tiedotteemme sähköpostiisi.